eller

Måste man vara skriven i Sverige för att bli fadder?

1
Hej
Jag ar en utlandssvensk som skulle vilja bli fadder, sa har inga folkbokförda uppgifter langre. Hur gar jag tillvaga for att bli fadder?
2 juni 2020
PI_Logo_RGB_blue
Hej,
Tack för ditt meddelande och för ditt visade engagemang!

Om man inte bor i Sverige kan man fortfarande starta upp ett fadderskap hos oss, förutsatt att man fortfarande har ett svenskt bankkonto. Detta eftersom både inbetalningar via autogiro och e-faktura kräver det, och av miljö-och kostnadsmässiga skäl gör vi inga postala utskick utomlands. Som fadder får man då istället ta del av informationen om sitt fadderskap via Min sida och via mejlutskick. Om du vill ha hjälp att starta upp ett fadderskap kan du då mejla till fadder@plansverige.org så hjälper vi dig med det!

Plan International är en global barnrättsorganisation och finns i många länder. Jag råder dig därför också att kolla om vi finns i just ditt land genom att söka i listan här.
Är det så att Plan International inte har någon verksamhet där du bor kan du självklart bidra vårt arbete genom att handla i vår Gåvoshop på nätet eller skänka bidrag via Swish (om du har ett svenskt bankkonto).
PI_Logo_RGB_blue
Torill
Torill
3 juni 2020
Kommentera eller

Ställ en fråga om inlägget

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.