Bli fadder

Telefontider givarservice:
Måndag–torsdag 10.00–15.00
Lunchstängt alla dagar 12.00–13.00

Box 92150, 120 63 STOCKHOLM
Org.nr. 802404-9150
ID ideell organisation: 802404-9150

Skänk en gåva med Swish

Belopp Minsta belopp 50 kr

Genom att gå vidare bekräftar du att du tagit del av vår integritetspolicy, som beskriver hur vi hanterar dina personuppgifter.

Godkänn i Swishappen

Öppna Swish på din mobil och följ anvisningarna.

swish logo

Tack för ditt bidrag!

Vi gör allt i vår makt för att skydda barn från våld, övergrepp, barnäktenskap och avbruten skolgång under hela krisen. Stort varmt TACK!

Läget är akut – Barns liv står på spel

Den värsta pandemin på decennier påverkar oss alla, men covid-19 slår extra hårt mot barn och familjer som lever i fattigdom utan tillgång till rent vatten och sjukvård. Konsekvenserna kan bli katastrofala. Hjälp oss skydda de mest utsatta barnen.

Swisha din gåva till 900 73 11.

så drabbas barnen av covid-19

Miljoner barn kan förlora omsorg, utbildning och skydd. Även om mycket tyder på att barn inte drabbas hårt av sjukdomen i sig, kommer barn att påverkas av de sociala och ekonomiska konsekvenserna av covid-19. I kriser ökar även risken för våld, övergrepp, barnäktenskap och avbruten skolgång. Därför är ditt stöd viktigare än någonsin.

Swisha din gåva till 900 73 11.

VAR MED OCH gör skillnad

Plan International arbetar i över 75 länder för att stödja de mest utsatta barnen. Så här arbetar vi för att stoppa spridningen av covid-19:

  • Vi informerar om hur viruset smittar och hur man undviker att bli smittad.
  • Vi tillhandahåller rent vatten och möjligheter att tvätta händerna.
  • Vi arbetar med att ge barn skydd. I kriser är barn  – och särskilt flickor – mer utsatta och förutom akut stöd kommer de att behöva skydd, utbildning och hälsovård.
  • Vi arbetar med lärare, föräldrar, vårdpersonal och partners för att se till att barn får den hjälp de behöver under denna kris.
  • Alla våra kontor arbetar för att säkerställa att vi kan fortsätta att ge viktigt stöd i de samhällen där vi redan arbetar.

Ditt stöd gör skillnad!

Läs mer om vårt arbete