Bli fadder

Telefontider givarservice:
Måndag–torsdag 10.00–15.00
Lunchstängt alla dagar 12.00–13.00

Box 92150, 120 08 STOCKHOLM
Org.nr. 802404-9150
ID ideell organisation: 802404-9150

Var med och stöd barns rättigheter och flickors lika villkor

Du bidrar till vårt livsviktiga arbete för att ge barn en tryggare och ljusare framtid. Ditt stöd är avgörande för att vi ska lyckas!

Som fadder ger du varje månad pengar som bidrar till positiv förändring för hela samhällen, och att barns liv förbättras för alltid.

Bli fadder

Andra sätt att skänka pengar som privatperson

Det finns många sätt du kan bidra till vårt långsiktiga arbete för barns rättigheter och flickors lika villkor, där du inte behöver bli månadsgivare.

Glad skolpojke från Kibaha-distriktet i Tanzania

Köp och ge bort ett gåvobevis

Ge bort en meningsfull och livsförändrande gåva i födelsedagspresent, julklapp eller vid andra högtidliga tillfällen.

Till gåvoshoppen

Skänk en gåva via swish

Det snabbaste sättet att bidra på. Vi vill göra det enkelt för dig att skänka pengar via swish, så vi kan göra mer för barnen vi arbetar med.

swisha en gåva

Glad flicka från Vietnam

Ge en minnesgåva

Genom vår minnesgåva kan du hedra minnet av en person som har gått bort. Din gåva går till Plan Internationals arbete för att bekämpa fattigdom och ge barn en bättre framtid.

Skänk en minnesgåva

Springande barn i Cusco, Peru

Skapa en egen insamling

Fyller du år, ska du springa ett lopp eller hålla i ett evenemang? Starta en insamling som bidrar till arbetet för att stärka flickors rättigheter.

Starta en egen insamling

Skolpojke och skolflicka i Kambodja

Testamentera för en ljusare framtid

Att testamentera är att ge möjligheter åt andra. Genom att stödja Plan International bidrar du till vårt arbete för barns rättigheter i hela världen.

Jag vill veta mer

stöd oss som företag

Ditt företag kan också vara med och stödja vårt långsiktiga arbete med barns rättigheter och flickors lika villkor.

Barn i Bangladesh på flykt från Myanmar

Partner

Oavsett hur stort eller litet ert företag är så kan ni vara med och skapa förändring för barn och unga runt om i världen. Vi erbjuder olika typer av samarbeten beroende på hur mycket er verksamhet vill bidra med.

Bli företagspartner

Fadderföretag

Som fadderföretag är ert företag med och gör en insats för barn och ungas framtid genom att bidra med en summa varje månad för att stödja något av våra tematiska områden: flickors rättigheter eller barn och ungas rätt till skydd i katastrofer.

Bli fadderföretag

Tre skolbarn i Uganda

Företagsgåva

Ni kan göra världen ljusare! Ge flickor utbildning i företagsgåva. Flickors framtid är allas framtid. Genom att stödja flickors rättigheter bidrar ni till ett bättre liv också för deras familjer och samhällena de lever i.

Skänk en företagsgåva