Bli fadder

Telefontider givarservice:

Måndag–torsdag 10.00–12.00

Box 92150, 120 08 STOCKHOLM
Org.nr. 802404-9150
ID ideell organisation: 802404-9150

Akut läge i Indien

Du kan rädda liv

Akut läge i Indien

Du kan rädda liv

Var fjärde person i världen som dör av covid-19 bor i Indien, enligt WHO. Och antalet smittade fortsätter att öka dramatiskt. Därutöver kan mörkertalet vara stort. Människor har varken tillgång till sjukhus, syrgas eller grundläggande medicin. Efter månader av nedstängningar har familjer tömt sina besparingar och många barn går utan mat. Skolor har stängt läsåret ut och migranter och daglönearbetare återvänder till landsbygden då nedstängningar av samhället förväntas fortsätta. Även om vaccinationskampanjen är effektiv med 162 miljoner redan vaccinerade är den humanitära katastrofen i Indien ett faktum.

Swisha och stöd ett Indien i kris!

Plan International har startat en insamling för att nå ut till en miljon drabbade familjer, i de mest utsatta områdena. Men för att klarar det behöver vi er hjälp!

Tillsammans kan vi bidra med:

  • Matpaket
  • Syrgas
  • Temporära covidsjukhus
  • Massiv informationskampanj
Belopp
Minsta belopp 50 kr

Genom att gå vidare bekräftar du att du tagit del av vår integritetspolicy, som beskriver hur vi hanterar dina personuppgifter.

Godkänn i Swish-appen

Öppna Swish på din mobil och följ anvisningarna.

swish logo

Tack för ditt bidrag, din insats räddar liv!

Vill du stötta som företag?    Ge en företagsgåva

Plan International Indien

Plan International finns på plats i 1 800 byar och bedriver massiva informationskampanjer, särskilt riktade till utsatta grupper som barn och ungdomar. Vi delar ut mat- och hygienpaket, syrgas, sätter upp temporära sjukhus och förser vårdpersonal med skyddsutrustning.

Arbetet har den senaste veckan möjliggjort att 48 000 hushåll fått matpaket för att förebygga undernäring hos barn och minska risken att familjer fastnar i fattigdom när samhällen stängt ner. Vidare fortgår arbetet med medvetandegörande om hur det går att förebygga spridning av covid-19 samt vikten av vaccination.

Vårt sjukvårssystem översköljs av en oändlig ström covid-19-patienter. Vi måste agera nu.

– Mohammed Asif, Plan International Indien

Kan du inte se hela varukorgen? Prova att scrolla/swipea till höger i tabellen ovan.

Ert företag kan stödja ett indien i kris!

Sverige

Kontaktuppgifter

Genom att slutföra köpet bekräftar jag att jag tagit del av Plan Internationals integritetspolicy

Plan International har startat en insamling för att nå ut till en miljon drabbade familjer, i de mest utsatta områdena. Men för att klarar det behöver vi er hjälp! Ditt företag kan göra skillnad – bidra till vårt katastrofarbete.

Tillsammans kan vi bidra med:

  • Matpaket
  • Syrgas
  • Temporära covidsjukhus
  • Massiv informationskampanj