Bli Planfadder

Öppettider Givarservice

Måndag – torsdag kl. 9-20, fredagar 9-16
Lunchstängt kl. 12-13


Box 92150, 120 08 STOCKHOLM
Org.nr. 802404-9150
ID ideell organisation: 802404-9150

Betalningsalternativ

Du kan betala ditt fadderbidrag till oss på tre olika sätt. Vi rekommenderar autogiro.

Genom att välja att betala ditt bidrag via autogiro hjälper du inte bara oss att hålla nere våra administrativa kostnader, du gör även en insats för miljön. I dag betalar en stor andel av Plans faddrar sitt bidrag via autogiro – de slipper därmed krångliga OCR-nummer, men det bästa är att det inte kostar Plan Sverige ett enda öre – vilket betyder att vi kan skicka mer pengar till Plans programländer.

Bidragsavierna resulterar dessutom årligen i att 2,6 ton papper skickas ut i form av kuvert och avier. Genom att anmäla autogiro gör du därmed även en insats för miljön.

Pojke i Nepal läser brev från sin fadder
Pojke i Nepal läser brev från sin fadder

Kom igång med autogiro

Skriv ut och fyll i autogiroanmälan (pdf)
Märk ett valfritt kuvert med:

Plan International Sverige
SVARSPOST
121250100
120 11 Stockholm

Kuvertet behöver inte frankeras. Plan International Sverige betalar portot. För mer information om autogiroanmälan eller betalningsrutiner, kontakta Givarservice på 08-58 77 55 00.

E-faktura

Genom att betala ditt fadderbidrag via e-faktura hjälper du oss att hålla nere våra administrativa kostnader. Det betyder att vi kan skicka mer pengar till Plans utvecklingsprojekt. Du gör samtidigt en insats för miljön, då vi inte behöver skicka ut din bidragsavi på papper. Du behöver ha ett svenskt bankkonto som är anslutet till betaltjänst och kopplat till din internetbank. Du loggar sedan in på din internetbank och letar upp listan över de företag som är anslutna till e-faktura. Där väljer du Plan Sverige och fyller i anmälningsformuläret. Betalning via e-faktura är endast möjligt för privatpersoner.

För mer information om e-faktura, kontakta Givarservice via mejl fadder@plansverige.org eller telefon på nummer 08-58 77 55 00, måndag–torsdag 9–20, fredagar 9–16, lunchstängt 12–13.

Bidragsavi

Om du inte vill betala ditt bidrag via autogiro eller e-faktura kommer du automatiskt att få bidragsavier hemskickat. För att minska våra administrativa kostnader och spara på miljön kan du välja att få din avi mer sällan än varje månad. Du kan välja mellan kvartal-, halvår- och helårsavi.