Bli fadder

Telefontider givarservice:

Måndag–torsdag 10.00–12.00

Box 92150, 120 08 STOCKHOLM
Org.nr. 802404-9150
ID ideell organisation: 802404-9150

partnerskap som skapar förändring

Tillsammans med våra partners skapar vi förändring världen över för barns rättigheter och flickors lika villkor. Här kan du läsa och inspireras av hur några partners har engagerat sig.

Flicka som målar likamedtecken på kinden

Dagens Industri för ett jämställt samhälle

Vi är stolt samarbetspartner till Näringslivets mäktigaste kvinna 2023 som utses av Dagens industri. På internationella kvinnodagen korade de vinnaren av 125 framgångsrika kvinnor som befinner sig i toppen av det svenska näringslivet. Genom att lyfta fram kvinnor med stor makt att utveckla sina bolag och organisationer vill Di bidra till ett mer jämställt samhälle.

Läs mer om samarbetet med DI

Clas Ohlson foundation gör skillnad för barn på flykt

Sedan 2020 har Clas Ohlson Foundation stöttat Plan Internationals humanitära arbete med utbildning för flickor i flyktinglägret i Minawao i norra Kamerun. Nu förlänger Clas Ohlson Foundation återigen samarbetet och planerar fortsatt stöd för att fler flickor ska få tillgång till utbildning.

Läs mer om samarbetet med clas Ohlson

Monki – en stark röst för flickors rättigheter

Varumärket Monki arbetar aktivt för jämställdhet och unga kvinnors rättigheter. I sina butiker och kommunikationskanaler uppmärksammar de ämnen som är viktiga för flickor och unga kvinnor i dag. Tillsammans med Plan International har de arbetat för flickors lika villkor sedan 2013.

Läs mer om partnerskapet med Monki

Dåderman gör skillnad för världens flickor

Genom att låta företaget vara med och finansiera ett av Plan Internationals projekt känner Robert och Karolina Dåderman att de är med och gör skillnad. “Det har känts jättebra att se att det vi bidrar till faktiskt ger resultat”, säger Karolina Dåderman.

Läs mer om hur Dåderman gör skillnad 

Några av våra partners