Bli fadder

Telefontider givarservice:

Måndag–torsdag 10.00–12.00

Box 92150, 120 08 STOCKHOLM
Org.nr. 802404-9150
ID ideell organisation: 802404-9150

SWISHA EN JULGÅVA FÖR FLICKOR!

122 miljoner flickor går inte i skolan. Många flickor som inte går i skolan tvingas gifta sig och utsätts för våld och övergrepp. Flickor som gifts bort riskerar att bli gravida och föda barn trots att de själva bara är barn. Genom att ge en flicka utbildning kan hon ta makten över sitt eget liv och forma sin framtid. Plan International arbetar för att alla flickor ska gå i skolan.

Julen är en tid för värme och omtanke, swisha och bidra till vårt arbete för flickors rättigheter – du kan förändra en flickas liv i jul!

Belopp
Minsta belopp 50 kr

Genom att gå vidare bekräftar du att du tagit del av vår integritetspolicy, som beskriver hur vi hanterar dina personuppgifter.

Godkänn i Swish-appen

Öppna Swish på din mobil och följ anvisningarna.

swish logo

Tack för ditt bidrag, du gör skillnad för flickors framtid!

Om Plan International

Plan International är en av världens största barnrättsorganisationer, med verksamhet i över 75 länder. Vi arbetar på uppdrag av barn för att stärka deras rättigheter och säkerställa flickors lika villkor. Tillsammans med barn och unga, deras familjer, lokala beslutsfattare och hela samhällen arbetar vi för att skapa långsiktig förändring.

Plan International Sverige har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll, det garanterar att pengarna används på ett effektivt och ansvarsfullt sätt.