Bli fadder

Telefontider givarservice:

Måndag–torsdag 10.00–12.00

Box 92150, 120 08 STOCKHOLM
Org.nr. 802404-9150
ID ideell organisation: 802404-9150

När du bidrar får du en beskrivning på hur du stickar den runda filten.

bidra till insamlingen

#Denrundafilten

#Denrundafilten

När du bidrar får du en beskrivning på hur du stickar den runda filten.

bidra till insamlingen

Swisha ditt bidrag

En filt är lite av en symbol för omtanke och omsorg. När ett barn föds stickar vi en liten filt och ger den lilla. Då någon är sjuk sveper vi om en filt och det första som händer på en olycksplats är att ambulanspersonalen sveper en filt runt den skadade. En filt är som en varm famn.

Du får beskrivningen till den runda filten av mig, Lotta “Tant Kofta” Blom, mot att du sätter in en slant till Plan International. De använder pengarna så att flickor får gå i skolan och utvecklas. Du kan använda vilket garn du vill till din filt och sen använda filten själv eller ge den till någon du tycker om.

Ditt bidrag går alltid till där det behövs just nu

 

222 683

kr insamlat
Mål: 300 000 kr
Belopp
75 kr

Genom att gå vidare bekräftar du att du tagit del av Plan International Sveriges integritetspolicy, som beskriver hur dina personuppgifter behandlas.

Godkänn i Swish-appen

Öppna Swish på din mobil och följ anvisningarna.

swish logo

Tack för att du bidrar till insamlingen!

Klicka här för att ladda ner mönstret till den runda filten.

Så underbart intiativ. Vi behöver alla värme av något/någon. Hoppas du kommer i mål med insamlingen.

Britt-Marie Lövgren100

Jag ser fram mot att sticka den här filten. Jag har ärvt en kasse ullgarn av min mor, garn hon växtfärgade tidigt 70-tal. Tror hon hade tänkt väva av det, men det är mjukt och fint. Insamlingsändamålet är också helt i hennes anda. Så detta ska bli så roligt. Tack för detta!

Anna Karin Lundgren250 kr

Fantastiskt initiativ, tänk vad vi kan åstadkomma tillsammans. 😍

Sandra Hoberg100 kr

Hej! Vilken bra idé med insamling till PlanSverige samtidigt som jag får njuta av att sticka den fina runda filten. Skall bli så spännande har lagt upp garninköpet på instagram #stickotto. Mvh Kristina Ottosson

Kristina Ottosson100 kr

Nu ska stickas härliga runda filten. MVH Annika

Annika Tidemand250 kr

Ett fantastiskt sätt att hjälpa.. i dubbel bemärkelse.. den kommande filten kan värma någon och pengarna utbilda någon.. Vilket härligt initiativ... må det bli många fler som hänger på! HEJJA..HEJJA

Carina Nilsson100 kr

de stickar för flickors rättigheter

Det började med ett garnnystan och två stickor, men på kort tid har insamlingen #denrundafilten vuxit till en av de största på vår hemsida. Hittills har stickande entusiasterna samlat in nästan 100 000 kronor för att stödja flickor. Var med du också!

Det finns en fin gemenskap mellan oss som stickar, det bygger mycket på samarbete och det är många som tycker att det är roligt att göra saker ihop förklarar Lotta Blom, initiativtagaren till insamlingen. “Jag tror också att det är många som känner att det är roligt att samla in pengar när de kan knyta an till något de tycker är kul. Sen består “stickvärlden” också av väldigt vänliga och schyssta människor.”

Tant Kofta startade en egen insamling för flickors rättigheter. Det blev succé!

Var med du också!