Bli fadder

Telefontider givarservice:
Måndag–torsdag 10.00–15.00
Lunchstängt alla dagar 12.00–13.00

Box 92150, 120 63 STOCKHOLM
Org.nr. 802404-9150
ID ideell organisation: 802404-9150

Skänk pengar till välgörenhet

Plan International Sverige är en del av den globala barnrättsorganisationen Plan International. Vi kämpar för en rättvis värld för alla barn och unga – och för flickors lika villkor. Organisationen har ett 90-konto och följer de regler och krav som ställs på välgörenhetsorganisationer av Svensk Insamlingskontroll.

Bli fadder

Vårt viktigaste och mest långsiktiga arbete börjar med dig.

BLI FADDER

Ge ett engångsbidrag

Ett smidigt sätt att stärka barns rättigheter. Ditna pengar går dit behovet är som störst.

ENGÅNGSBIDRAG

Ge bort en gåva

I vår gåvoshop kan du köpa en gåva till ett konkret ändamål och få ett gåvobevis att ge bort i present.

GÅVOSHOP

Vill du göra skillnad för utsatta barn?

Om du vill ge ett bidrag till välgörenhet och vårt arbete för att bekämpa fattigdom och stärka barns rättigheter kan du ge ett engångsbidrag eller köpa en gåva i vår shop. Du får ett fint gåvobevis som du kan ge bort i present eller dopgåva.

Du kan även bli fadder, som närmare 100 000 andra svenskar. Som barnfadder får du möjlighet att stötta ett samhälle och kan, om du vill, brevväxla med ditt fadderbarn. Du kan även bli flickafadder och katastroffadder för att stötta Plan Internationals arbete för flickors lika villkor och barn i kriser.

Som fadder är du med och gör livsviktig skillnad

Barnrättsorganisation med tusentals volontärer

Plan International skapar långsiktig förändring genom att arbeta på gräsrotsnivå direkt med barn, deras familjer och lokala beslutsfattare. Vi finns på plats i katastrofer, men arbetar också långsiktigt och förebyggande för att barn i hela världen ska få sina rättigheter tillgodosedda.

Vi arbetar på uppdrag av barn och har verksamhet i 75 länder. Välgörenhetsorganisationen Plan International är politiskt och religiöst oberoende och allt arbete utgår från FN:s barnkonvention. Vi är medlem i Giva Sverige, en branschorganisation som verkar för att alla som vill skänka pengar till välgörenhet ska känna sig trygga med att de pengar de donerat går till ändamålet. Alla organisationer som är anslutna till Giva Sverige följer den kvalitetskod som de har antagit.

Organisationen grundades 1937 och har över 10 000 anställda och tusentals volontärer i de 75 länder vi verkar. Vi har 21 nationella kontor som har till uppgift att mobilisera politiskt och finansiellt stöd samt bistå med kompetens till de 52 programländerna i Asien, Afrika och Latinamerika.

Fler sätt att engagera sig på för en bättre värld

ID ideell organisation: 802404-9150