eller

Kan jag avregistrera mig från telefonsamtal/SMS från er?

4
PI_Logo_RGB_blue
Ibland kontaktar vi våra givare via telefon och sms. Det kan vara av olika anledningar, som för att delge information om fadderskapet, eller för att vi har en pågående kampanj av något slag.

Är det så att du föredrar att inte bli uppringd går det självklart att bli avregistrerad från sådana samtal. För att detta önskemål ska kunna registreras måste du kontakta Givarservice genom att mejla ditt faddernummer och mobilnummer du blivit kontaktad via till fadder@plansverige.org eller genom att ringa 08-58 77 55 00 och informera om att du inte önskar bli kontaktad per telefon.

Vill du avregistrera dig från sms-utskick kan du följa den länk som finns i sms-utskicket så slutar du motta sms från oss. Du kan även läsa mer om avregistrering av SMS här. Vill du inte få fler sms från Plan International Sverige? Skicka STOPP till 72910.

För den som avsäger sig denna information kan det vara bra att ha aktiverat Min sida för att ha koll på fadderskapet den vägen!
PI_Logo_RGB_blue
Plan International Sverige
Plan International Sverige
26 nov. 2019
Jag har nu skickat STOPP till det angivna numret 2 ggr, första gången i juli, men ändå fick jag så sent som idag (4 månader senare) mer spam från plan sverige.
Jag har inte ens donerat några pengar utan betalade bara för en fika på en mässa.

Ni har nu hamnat på min svarta lista, spärrlistan över oseriösa företag och organisationer som missbrukar användaruppgifter och fortsätter spamma trots att men bett dem sluta.

Så gissa om ni någonsin kommer få en endaste krona från mig...
20 nov. 2020
PI_Logo_RGB_blue
Hej!

Tack för att du gjort oss uppmärksamma på att din avregistrering från sms-utskick inte har fungerat som det ska. Det beklagar jag verkligen och jag har tagit det vidare med berörd enhet för att säkerställa att det inte händer igen.

Jag har även skickat ett separat mejl till dig som jag ber dig återkomma på för att vi ska kunna säkerställa att ditt mobilnummer tas bort från våra listor. Stort tack återigen för att du gjorde oss medvetna om detta och en fin dag önskar jag dig!
PI_Logo_RGB_blue
Torill
Torill
23 nov. 2020
Jag har försökt att avregistrera sms från er, jag har aldrig varit fadder. När jag smsade STOPP blev jag varnad att sms skulle debiteras! Jag gjorde det via en länk ni hade skickat. Tar ni betalt för att man ska slippa er reklam?
13 dec. 2020
PI_Logo_RGB_blue
Hej M,

Tack för ditt meddelande!
Vill du avregistrera dig från framtida sms-utskick från oss ska vi självklart ordna det!

Om det kostar att skicka sms eller ej beror på vilket mobilabonnemang/operatör man har, många mobiloperatörer erbjuder nu fritt antal sms, men om du återkommer med ditt mobilnummer så ska jag be de som ansvarar över sms-utskicken hos oss att plocka bort ditt nummer härifrån så behöver du inte skicka ett sms för att avregistrera dig.

Du kan mejla ditt nummer till fadder@plansverige.org så kan vi säkerställa att detta nummer plockas bort från vårt system!
PI_Logo_RGB_blue
Torill
Torill
14 dec. 2020
Kommentera eller

Ställ en fråga om inlägget

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.