eller

Plans projekt i olika delar av världen

1
Hej!
Jag har kollat en tid nu på att bli barnfadder via Plan International och såg att man kunde välja i vilken del av världen ens fadderbarn bor i. Går det att hitta information kring vilka projekt ni bedriver i exempelvis Asien eller Sydamerika? I och med de geografiska samt kulturella skillnader som finns över världen så antar jag att behovet är olika för olika områden och att det också avgör projektens inriktning? Vore superkul att på "förhand" ha ett hum om vad man är med och stöttar för projekt.
Det känns givetvis bra att stötta ett barn oavsett vilken världsdel denne bor i men det är ännu roligare om man vet att projekten i området ligger en lite extra varmt om hjärtat!

Tack på förhand!
Elin Gustafsson
Elin Gustafsson
4 nov. 2021
PI_Logo_RGB_blue
Hej Elin!

Tack för din fråga - vad roligt att du är intresserad att bli barnfadder hos oss! På vår hemsida kan du se i vilka länder Plan International bedriver fadderbarnsverksamhet i just nu, läs mer om detta här.

Du kan sedan söka på de länder du är intresserad av att veta mer om genom att använda sökfönstret på vår hemsida. Då kan du läsa kort om vilka fokusområden Plan International arbetar med i de olika länderna och därmed få en uppfattning om vilka utmaninar som finns på plats och det arbete som bedrivs av det lokala Plankontoret. Det är dock inte förrän vi tilldelat dig ett eget fadderbarn som du kommer kunna läsa mer om just de projekt som du som barnfadder kommer vara med och stötta i området där ditt fadderbarn bor.

Återkom gärna till Givarservice på fadder@plansverige.org om du har några fler funderingar kring detta ellerom du vill ha hjälp att starta upp ett fadderskap i ett specifikt land så ska vi hjälpa dig på bästa sätt!
PI_Logo_RGB_blue
Torill
Torill
4 nov. 2021
Skriv ett nytt inlägg

Hur kan vi hjälpa dig?

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.