Bli fadder

Telefontider givarservice:
Måndag–torsdag 10.00–15.00
Lunchstängt alla dagar 12.00–13.00

Box 92150, 120 63 STOCKHOLM
Org.nr. 802404-9150
ID ideell organisation: 802404-9150

Kan du inte se hela varukorgen? Prova att scrolla/swipea till höger i tabellen ovan.

Hur mycket vill ni bidra med?

Sverige

Kontaktuppgifter

Tillbaka

Genom att slutföra köpet bekräftar jag att jag har tagit del av Plan Internationals integritetspolicy, samt godkänner att Plan International förbehåller sig rätten att tacka nej till gåvan eller avsluta samarbetet om bolagets värderingar går i konflikt med Plan International. Plan International tar inte emot gåvor från politiska partier eller gåvor som associeras till dessa.

För Barns Rättigheter och Flickors lika villkor

Trots att utvecklingen i världen går framåt står vi inför stora utmaningar; Fattigdom och hunger, COVID-19, alltfler kriser och konflikter, samt klimatförändringar. Klyftorna mellan rika och fattiga ökar. Dessutom befinner sig fler människor än någonsin på flykt. Barn och unga kvinnor tillhör de som drabbas hårdast. Flickor diskrimineras dubbelt, både på grund av sin ålder och sitt kön.

Det HÄR GÖR PLAN

Plan International arbetar för alla barns rättigheter. Världen är inte jämställd – därför har vi ett särskilt fokus på flickor. Vi arbetar tillsammans med barnen, deras föräldrar, lärare och politiska ledare. Vi finns på plats i städer, byar, flyktingläger och där stora beslut fattas. Vi kämpar för en värld där alla barn får växa upp i trygghet och gå i skolan. Där inget barn tvingas gifta sig eller föda barn. .

MED ERT företags BIDRAG

Är ni med oss och bidrar till vårt arbete för barns rättigheter och flickors lika villkor samtidigt som ni bidrar till FN:s globala mål för hållbar utveckling och Agenda 2030 – världens viktigaste agenda. Som tack för ert stöd får ni  ett digitalt gåvobevis.