eller

Jag har missade samtal från er, vad gäller det?

2
PI_Logo_RGB_blue
Vi brukar kontakta våra faddrar via telefon av olika anledningar, och samtalen kan komma från olika telefonnummer. Om man söker på telefonnumret ska det alltså stå att numret tillhör Plan International. Är det så att du av någon anledning föredrar att inte bli kontaktad per telefon, mejla gärna ditt faddernummer och telefonnummer till fadder@plansverige.org så kan vi lägga in detta som en notering på ditt fadderskap.

- Vi brukar bland annat kontakta våra faddrar med information om att till exempel det anmälda kontot för autogiro inte blivit godkänt, eller liknande betalningsärenden.

- Vi ringer även våra nyblivna faddrar för att hälsa dem välkomna och för att generellt höra så att de fått all information som de behöver.

- Vi ringer ibland även våra faddrar för att tacka för det värdefulla stöd de bidrar med och ge information om vilka projekt de varit med och stöttat den senaste tiden. I samband med detta ger vi även information om den återinförda möjligheten till skattereduktion samt ifall de önskar höja sitt månatliga bidrag.

- Det kan även bero på att du nyligen mejlat in ett avslut till oss och en av våra handläggare hört av sig till dig för att bekräfta din uppsägning och tacka för ditt engagemang för barns rättigheter och flickors lika villkor!
PI_Logo_RGB_blue
Plan International Sverige
Plan International Sverige
11 juni 2019 (Uppdaterad 2 juni 2020)
Jag har missat samtal från nummer 08-40307484, men detta nummer finns inte angivet här på er sida. På webbplatsen 180.no står det att det är Plan Sverige som ringer, stämmer det? Eller är det någon som utger sig för att vara ni?
8 okt. 2019
PI_Logo_RGB_blue
Hej,
Tack för ditt meddelande!

Vi kan bekräfta att det är vi som ringt dig. Det telefonnummer som du har angett är ett telefonnummer som vi endast ringer utgående samtal ifrån och inte det telefonnummer som går till Plan International Sveriges växel och Givarservice.

Skulle du vara osäker på om det är vi som har ringt, finns samtliga av de nummer som vi ringer ut med registrerade på hitta.se.

Skulle du ha ytterligare frågor rörande samtal eller ditt fadderskap är du varmt välkommen att ringa in till oss på Givarservice på 08-58 77 55 00 eller mejla in ditt ärende till fadder@plansverige.org.

Med vänlig hälsning,
Givarservice
PI_Logo_RGB_blue
9 okt. 2019
Kommentera eller

Ställ en fråga om inlägget

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.