eller

Testamentesveckan 2024

PI_Logo_RGB_blue
Vad är Testamentesveckan?
I samarbete med Lawly har man under v.37 (9-15 september) möjlighet att skriva ett testamente online på testamentesveckan.se, och samtidigt enkelt ge en gåva till en eller flera organisationer.

Under veckan finns också möjlighet att delta i ett event. Det är ett seminarium i Malmö, Göteborg och Stockholm, samt ett webinar. Under eventen går en kunnig familjejurist från Lawly igenom arvslagen och vad som händer med och utan testamente i olika situationer. Det finns också viss möjlighet att ställa frågor. Har man specifika personliga frågor rekommenderar vi att man bokar in ett samtal med en familjejurist från Lawly. En kvarts rådgivning är kostnadsfri, behöver man mer tid informerar juristen om vad det i så fall skulle kosta.

Man anmäler sig till eventen, bokar juristtid och skriver sitt testamente på testamentesveckan.se. Detta kommer enbart vara möjligt 9-15 september.

Anmälningssida
Händer under veckan — Testamentesveckan

Pris

Tjänsten och eventen är helt kostnadsfria.

Datum
9-15 september

Plats
Malmö: 9 september
Göteborg: 10 september
Stockholm: 12 september
Digitalt: 13 september

Antal platser
De fysiska eventen har ett begränsat antal platser, så veckan avslutas därför också med ett digitalt webbinarium för att fler ska ha chansen att ta del av informationen.
PI_Logo_RGB_blue
Plan International Sverige
Plan International Sverige
29 aug. 2024
Kommentera eller

Ställ en fråga om inlägget

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.