eller

Inloggning misslyckad

9
Hej!
Jag kommer inte in på min sida. Jag har testat att byta lösenord och allt så jag vet att det är rätt uppgifter. Trotts det står det endast "inloggning misslyckades".
15 dec. 2019
PI_Logo_RGB_blue
Hej Wilma,

Det verkar som att ditt konto blivit låst på grund av många misslyckade inloggningsförsök. Vi har nu testat att nollställa ditt konto helt så att du ska kunna aktivera Min sida på nytt och välja ett nytt lösenord. Använd gärna Google Chrome då det är den webbläsare som fungerar bäst för Min sida. Skulle det fortfarande inte gå att logga in är du varmt välkommen att mejla fadder@plansverige.org så ska vi hjälpa dig vidare!
PI_Logo_RGB_blue
16 dec. 2019
Hej
Jag försöker logga in på min sida men det står att den ej är aktiverad. Jag kommer inte vidare här. Jag kan ej byta lösenord heller
2 jan. 2021
PI_Logo_RGB_blue

Hej Margita,

Tack för ditt meddelande! Som nämnt i mejlet du mottagit så behöver du först aktivera ett konto på Min sida med din registrerade mejladress. Du aktiverar genom att gå in på vår hemsida här: Aktivera Min sida

Följ stegen för att aktivera Min sida:
1. Klicka på fliken "Aktivera konto".
2. Skriv in din registrerade mejladress i raden. En aktiveringslänk kommer då skickas till din mejl. Kolla gärna i skräpposten om mejlet inte kommer fram direkt till din inkorg.


3. Följ länken i mejlet du får av oss och välj ett lösenord
4. Gå till inloggningssidan och logga in med din mejladress och ditt valda lösenord (spara gärna ditt lösenord så det är förinställt nästa gång du loggar in)

Om det inte fungerar att aktivera ett konto så är du varmt välkommen att mejla oss på fadder@plansverige.org så kan vi undersöka det vidare.

Stort tack för ditt stöd!

PI_Logo_RGB_blue
4 jan. 2021
Hej på er,
ang. inloggning min sida; ibland lyckas det efter lång väntetid, ibland inte. Kommer jag in, kan jag inte öppna filen"skicka brev". Har pågått en längre tid (3 - 4 v.)
Mycket irriterande. Hälsn. Christian
8 jan. 2021
PI_Logo_RGB_blue
Hej Christian,

Tack för ditt meddelande!
För närvarande har vi ett tekniskt fel med brevfunktionen på Min sida som påverkar sidan för vissa faddrar. Vår it-avdelning jobbar just nu för att försöka lösa problemet. Använd gärna webbläsaren Google Chrome när du försöker logga in eftersom Min sida är mest kompatibel med denna webbläsare. Vill du logga in med telefon eller surfplatta kan du också gärna testa att starta om din enhet och se till att du använder den senaste versionen av din webbläsare.

Fungerar det fortfarande inte för dig vore vi tacksamma om du kunde mejla in nedan information till fadder@plansverige.org så att våra utvecklare kan felsöka och åtgärda just ditt problem:
  • Ditt faddernummer alternativt personnummer på den som är registrerad på fadderskapet
  • Vilken av enhet du använder dig av för att logga in på Min sida (laptop, mobil, surfplatta)
  • Ditt operativsystem och webbläsare. Gå in på https://aboutmybrowser.com På den sidan finns möjlighet att generera en länk med all info om din dator. Mejla denna länk tillbaka till oss.
  • Beskriv felet, så utförligt som möjligt och med klockslag. Ta gärna en printscreen på eventuellt felmeddelande du får upp.
Med hjälp av denna information kan våra utvecklare lättare identifiera vad problemet är och åtgärda detta. Om du har några fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss igen.
PI_Logo_RGB_blue
8 jan. 2021
Hej Torill
Installerade Google Chrome, kom därefter in i mina sidor och kunde skriva brev. Men detta tog lång tid; allt är mycket seg.
Tack för hjälpen; hälsning Christian
10 jan. 2021
PI_Logo_RGB_blue
Hej Christian,
Tack för din återkoppling!
Vad bra att det fungerade för dig med Google Chrome även om sidan fortfarande är lite seg. Våra utvecklare håller på att jobba med Min sida för att förhoppningsvis få den att bli snabbare framöver så att det fungerar bättre i framtiden.
PI_Logo_RGB_blue
11 jan. 2021
Jag kan inte komma in på att läsa mitt brev. Samt att det står att jag inte har ett fadderbarn trots att jag har det. Vad ska jag göra ?
Hanna svahn
Hanna svahn
21 jan. 2022
PI_Logo_RGB_blue
Hej Hanna,

Tack för ditt meddelande och för att du hör av dig till oss med din fundering!

Jag kan mycket riktigt se att du är barnfadder hos oss och har ett fadderbarn från Zambia så först av allt vill jag bekräfta att inget har förändrats med ditt fadderskap. Jag kan också se att du nyligen skickat ett brev till honom via Min sida.

Ibland när vi gör större mejlutskick har det dock visat sig att Min sida blir överbelastad så att informationen inte visas som den ska. Jag misstänker att det var detta som hände när du loggade in, så testa gärna logga in igen för att se om du kan se informationen om ditt fadderbarn. Oftast fungerar Min sida bäst om man loggar in med webbläsaren som heter Google Chrome så testa gärna med den om du har möjlighet till det. Kan du fortfarande inte öppna brevet kan du gärna återkomma till Givarservice på fadder@plansverige.org och så kan vi undersöka saken vidare!

Vill du se dina kontrolluppgifter för inkomståret 2021 ska du hitta dessa som en pdf-fil under fliken "Betalningar".

Vår it-support jobbar hårt för att förbättra prestandan på Min sida så att den inte ska gå ner i perioder då många faddrar loggar in samtidigt men våra resurser är tyvärr något begränsade så utvecklingen går inte alltid så fort som vi hade hoppats på. Vi hoppas på våra faddrars förståelse gällande detta och att Min sida snart kommer fungera som den ska igen!
PI_Logo_RGB_blue
Torill
Torill
24 jan. 2022
Skriv ett nytt inlägg

Hur kan vi hjälpa dig?

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.