eller

SMS-utskick för att säkerställa korrekt mejladress

PI_Logo_RGB_blue
Vi kommer mellan 22/4 och 30/4 skicka SMS till faddrar och givare som inte har en mejladress registrerad på sitt fadderskap. Syftet är att så många faddrar som möjligt ska ha en korrekt mejladress registrerad på sitt fadderskap då en del information om fadderskapet skickas ut per mejl.

Genom att följa instruktionerna i sms:et kan du snabbt och enkelt lägga till den mejladress du vill ha kopplad till ditt fadderskap via en länk.

SMS:et skickas även till faddrar vars mejlinkorg någon gång avvisat mejl från Plan International för att säkerställa att det är en korrekt mejladress. Att ett mejl inte kunnat levereras kan t.ex. bero på att mejlinkorgen varit full vid tidpunkten för mejlutskicket. Stämmer din mejladress behöver du inte göra någonting.

På ditt konto på Min sida kan du se vilken mejladress som finns registrerad på ditt fadderskap, men har du ingen mejladress alls inlagd måste du först lägga till en mejladress via länken i sms:et eller genom att kontakta Givarservice och uppge din mejladress och ditt faddernummer så kan vi ordna det: fadder@plansverige.org
PI_Logo_RGB_blue
Plan International Sverige
Plan International Sverige
23 apr. 2021
Skriv ett nytt inlägg

Hur kan vi hjälpa dig?

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.