eller

Jag är barnfadder men på Min sida står det att jag inte har något fadderbarn?

PI_Logo_RGB_blue
Som fadder har man tillgång till sitt konto på Min sida där informationen om fadderskapet finns samlat. Är man barnfadder så finns informationen om fadderbarnet och möjlighet att skriva brev på Min sida. Är man Flickafadder så har man inget eget fadderbarn utan är med och stödjer Plan Internationals arbete för att stärka flickors rättigheter runt om i världen.

När informationen om fadderbarnet inte visas
Ibland när Min sida blir överbelastad (inträffar då många faddrar loggar in samtidigt) kan informationen på Min sida tillfälligt "försvinna" och inte synas. Då kan det stå att du inte har något fadderbarn trots att du har det. Om det skulle inträffa för dig - testa gärna att logga in vid ett senare tillfälle för att se om informationen är tillbaka. Vanligtvis är detta problem inte långvarigt och informationen är bara blockerad under en kortare tidsperiod.

Vår it-avdelning är medvetna om detta problem och arbetar hårt för att förbättra prestandan på Min sida så att sidan inte överbelastas när många loggar in samtidigt. Detta inträffar vanligtvis i perioder när vi t.ex. gjort mejlutskick till faddrar som får dem att sedan vilja logga in på Min sida.
PI_Logo_RGB_blue
Plan International Sverige
Plan International Sverige
22 jan. 2022
Skriv ett nytt inlägg

Hur kan vi hjälpa dig?

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.