eller

Hur ofta får man årsrapporter?

1
Hur ofta får man årsrapporter om sitt fadderbarn? Det är länge sedan vi fick någon uppdatering om vårt fadderbarn digitalt eller via post.
17 jan. 2020
PI_Logo_RGB_blue
Hej Britt-Marie,

Tack för ditt inlägg! Vi kan se att du fick den senaste årsrapporten i februari 2019, och dessa brukar skickas ut med 1-1,5 års mellanrum till alla våra barnfaddrar. Därmed så bör en ny årsrapport skickas ut till dig nu under vintern/våren.

Om det dröjt mer än 1,5 år sen den senaste årsrapporten får man som fadder jättegärna kontakta oss på Givarservice så kan vi kontakta våra kollegor i det aktuella landet och höra om en årsrapport är på väg.

I dagsläget skickas årsrapporterna ut postalt till alla barnfaddrar, och man har även möjlighet att hitta dem digitalt på Min sida under rubriken "Mina fadderbarn" - "Årsrapport". På Min sida hittar man i dagsläget endast den senaste årsrapporten, men vi håller på och utvecklar Min sida så att även äldre årsrapporter ska finnas tillgängliga. Om man som fadder bara vill få årsrapporten digitalt på Min sida så kan man kontakta oss på Givarservice så ser vi till att stoppa postala utskick.

Stort tack för ditt stöd!

Med vänlig hälsning,
Isabella
PI_Logo_RGB_blue
20 jan. 2020
Kommentera eller

Ställ en fråga om inlägget

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.