eller

Byte av fadderbarn, utan information.

1
Hej!
Jag har varit fadder några år nu. När jag nu fick meddelande om kontrolluppgift gick jag in på min sida. Jag ser då att jag plötsligt har ett annat fadderbarn. Jag förstår att förhållanden kan förändras, men jag tycker jag borde ha fått ngt meddelande om detta. Jag läste i frågeforumet att ni skickar ut brev när så sker, men något sådant har jag inte fått. Jag borde rimligtvis få samma information om och bilder på det barn det gäller hemskickat, precis som med det barn jag hade från början. Plan gör ett bra stödjobb, men att vara fadder betyder mer för mig än att bara ge en summa pengar varje månad. Ser fram emot att få mer info hemskickat.
Mvh Tina
29 jan. 2020
PI_Logo_RGB_blue
Hej Tina,
Tack för du är fadder hos oss!
När ett fadderskap måste avslutas i förtid skickar vi alltid ut ett informationsbrev om detta, och vi skickade ut detta brev så sent som i förra veckan så det har nog ännu inte nått fram till dig vilket vi förstår orsakar förvirring eftersom informationen på Min sida uppdateras direkt.

Anledningen till att du nu ser att annat barn på Min sida är vårt kontor i Sri Lanka har bedömt att familjerna i de samhällen där Plan International har arbetat har kommit så pass långt att de själva kan driva arbetet vidare. Plan International har därför valt att avsluta avsluta sin verksamhet i landet. Detta eftersom vi alltid strävar efter att nå de mest utsatta barnen och därför har vi valt att fokusera på andra länder som är i större behov av stöd.
Skulle du ha något annat önskemål om ditt fadderskap är du alltid välkommen att kontakta oss igen så ska vi göra vårt bästa för att uppfylla detta önskemål!
PI_Logo_RGB_blue
30 jan. 2020
Kommentera eller

Ställ en fråga om inlägget

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.