eller

Välja land?

1
Hej! Jag försöker lära mig burmesiska och tycker det vore extra roligt att ha ett fadderbarn från Burma/Myanmar. Kan jag välja det?
11 mars 2020
PI_Logo_RGB_blue
Hej Anna,

Tack för ditt inlägg!

Vad fint att höra om ditt engagemang kring Myanmar och att du specifikt önskar ett fadderbarn därifrån. Om du önskar bli fadder till ett fadderbarn från Myanmar kan vi försöka tillgodose det om det är möjligt. I så fall kan du mejla oss på fadder@plansverige.org så snart du anmält dig som fadder så ordnar vi det!

Dock vill vi även informera om att alla faddrar endast bör skriva brev på engelska eller svenska (alternativt spanska eller franska om fadderbarnet har det som modersmål). Anledningen till det är för att enligt vår policy för barn och ungas säkerhet måste all korrespondens läsas igenom av oss på Plan International Sverige innan det skickas vidare. Här på kontoret har vi endast möjlighet att kontrollera brev skrivna på svenska, engelska, franska och spanska då det är de språken vi talar. Om ett brev är skrivet på ett annat språk än ovan nämnda så kan vi inte säkerställa att innehållet inte strider mot policyn, och vi kan inte heller skicka iväg brevet då det anses som "ogranskat". Alltså så kommer du få brev av fadderbarnet skrivet på burmesiska och engelska, men ditt svar till fadderbarnet kommer behöva vara skrivet på engelska.

Hoppas att detta besvarade din fundering, och om du är intresserad av att anmäla dig som fadder till ett fadderbarn från Myanmar så hjälper vi dig självklart med det!

Stort tack för ditt engagemang!

Med vänlig hälsning,
PI_Logo_RGB_blue
11 mars 2020
Kommentera eller

Ställ en fråga om inlägget

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.