eller

Har ni avslutat Mobilfadderskapet?

PI_Logo_RGB_blue
Det stämmer att vi nu har tagit bort Mobilfadderskapet som specifik fadderprodukt, men projekten som finansierades av det fadderskapet fortlöper under vårt Flickafadderskap istället. En av anledningarna till detta beslut är för att vi vill effektivera våra resurser så att mer pengar kan gå till våra utvecklingsprojekt då andelen mobilfaddrar varit så pass låg att det förefallit bäst att slå ihop dessa fadderskap.

Flickafadderskapet heter som det gör för att målet med projekten är att stärka flickors lika villkor. Bland annat genom jobbar vi för att förbjuda barnäktenskap, kvinnlig könsstympning och för att alla flickor ska få gå i skolan. En viktigt del är också att jobba med pojkar inom de här frågorna, vilket vi också gör. Vi har projekt under Flickafadderskapet som är riktade till pojkar i Sydamerika till exempel, där stor fokus ligger på att ifrågasätta normer och att jobba för likabehandling. Som Flickafadder kan man välja att bidra via Autogiro, E-faktura eller Pappersavi.

Vill du anmäla dig som Flickafadder kan du enkelt göra det på vår hemsida eller kontakta oss på Givarservice antingen via mejl eller telefon.
PI_Logo_RGB_blue
Plan International Sverige
Plan International Sverige
14 nov. 2019
Kommentera eller

Ställ en fråga om inlägget

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.