eller

Hur kan mitt företag stötta Plan International?

PI_Logo_RGB_blue
Som företag finns det många sätt att stötta vårt viktiga arbete för barns rättigheter och flickors lika villkor. Läs mer om detta nedan och hitta det sätt som passar just er bäst!

Företagssamarbeten
Vi samarbetar med flera olika företag som står bakom vår värdegrund och vill vara med att göra världen till en mer rättvis plats. Vill du veta mer om vilka möjligheter till samarbete som finns tar vårt företagsteam gärna emot samarbetsförfrågningar till: foretag@plansverige.org

Här kan du läsa mer om våra befintliga företagssamarbeten.

Julkampanj 2021
Vill ditt företagvara med och ge årets viktigaste julgåva och stödja vårt arbete för att fler flickor ska få en utbildning? Klicka då in på gåvoshopen här och få ett fint gåvokit ni kan sprida i era kanaler!

Gåvoshop
I vår gåvoshop kan man välja att stötta olika projekt och få ett fint gåvobevis. Som företag är det möjligt att få en inbetalningsavi utskickad. Läs mer om detta här.

Fadderföretag
Som mindre företag har man också möjlighet att bli registrerad som fadderföretag och stötta vårt arbete som Flickafaddrar eller Katastroffaddrar. Minimisumman för ett fadderföretag är 500 kr/månad. Som fadderföretag får ni ett digitalt kit som ni kan använda för att visa att ni stöttar Plan International. Vill du veta mer om detta kontakta Givarservice på fadder@plansverige.org
PI_Logo_RGB_blue
Plan International Sverige
Plan International Sverige
17 dec. 2021
Skriv ett nytt inlägg

Hur kan vi hjälpa dig?

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.