​Johan Bååthe ny insamlings- och kommunikationschef på Plan International Sverige

Johan Bååthe har rekryterats till Plan International Sverige som insamlings- och kommunikationschef med ansvar för all insamlingsverksamhet mot företag och allmänhet samt kommunikation.

Johan Bååthe har rekryterats till Plan International Sverige som insamlings- och kommunikationschef med ansvar för all insamlingsverksamhet mot företag och allmänhet samt kommunikation.

Johan kommer närmast från Intellecta Corporate där han har varit senior kommunikationsrådgivare och även ansvarat för försäljning och affärsutveckling. Han har också arbetat med operativ biståndsverksamhet i Kenya och som styrelsemedlem i biståndsorganisationen AMREF Nordics.

“Det känns väldigt spännande att få vara med och utveckla ett så viktigt arbete som barns rättigheter i världen tillsammans med duktiga medarbetare. Jag har arbetat med kommunikation, marknadsföring och varumärkesfrågor inom näringslivet i snart 20 år och är övertygad om att mina kunskaper och erfarenheter verkligen kan bidra till Plans Internationals verksamhet”, säger Johan Bååthe.

Rollen som insamlings- och kommunikationschef är ny och Johan ingår i Plan International Sveriges ledning.