Bli fadder

Telefontider givarservice:
Måndag–torsdag 10.00–15.00
Lunchstängt alla dagar 12.00–13.00

Särskilda telefontider:

Onsdagen den 16 juni:
telefonen endast öppen 10.00-12.00
Dagen innan midsommarafton 24/6: stängt
Midsommarafton 25/6: stängt

Box 92150, 120 08 STOCKHOLM
Org.nr. 802404-9150
ID ideell organisation: 802404-9150

företagssamarbeten Tillsammans för barn och unga

Med våra företagspartner har vi åstadkommit långsiktiga förändringar för hundratusentals barn och unga i några av världens allra mest utsatta områden. Här kan du läsa om några exempel på vad vi har gjort tillsammans.

Clas Ohlson Foundation ger

3000 flickor en möjlighet till skolgång

Två miljoner människor har tvingats på flykt sedan terrorgruppen Boko Haram för ett decennium sedan inledde sin offensiv. Clas Ohlson Foundation stödjer Plan Internationals arbete med utbildning för flickor från flyktingfamiljer i norra Kamerun. Barnens utbildning är en livlina och ett hopp om en bättre framtid i en extremt utmanande och utsatt tillvaro.

Läs mer om projektet

Samarbetet med ACCENTURE

som skapade 12 000 jobb i Uganda

Tillsammans med det globala konsultföretaget Accenture, lokala företag i Uganda och med stöd från Sida startades projektet A Working Future, med målet att skapa nya arbetstillfällen för unga på Ugandas Landsbygd. Resultatet blev överväldigande. 12 000 ungdomar skaffade sig egen försörjning och fick på vägen både självförtroende och framtidstro.

Läs mer om projektet

Sangheeta, 19 år, och hennes syster

Monki – en stark röst för flickors rättigheter

Varumärket Monki arbetar aktivt för jämställdhet och unga kvinnors rättigheter. I sina butiker och kommunikationskanaler uppmärksammar de ämnen som är viktiga för flickor och unga kvinnor i dag. Tillsammans med Plan International har de arbetat för flickors lika villkor sedan 2013.

Läs mer om samarbetet

Dåderman gör skillnad för världens flickor

Genom att låta företaget vara med och finansiera ett av Plan Internationals projekt känner Robert och Karolina Dåderman att de är med och gör skillnad.
– Det har känts jättebra att se att det vi bidrar till faktiskt ger resultat, säger Karolina Dåderman.

Läs mer om projektet