Bli fadder

Telefontider givarservice:
Måndag–torsdag 10.00–15.00
Lunchstängt alla dagar 12.00–13.00

Box 92150, 120 63 STOCKHOLM
Org.nr. 802404-9150
ID ideell organisation: 802404-9150

partnerskap som skapar förändring

Med våra företagspartner skapar vi förändring världen över för barns rättigheter och flickors lika villkor. Här kan ni läsa om hur vissa av våra partners valt att engagera sig.

Takeover på ASTrAZENEca – Alexandra klev in i chefsrollen

Att flickor inkluderas och får tillgång till roller och platser där beslut fattas, som styrelserum och chefspositioner, kan bidra till ökad jämställd. Därför är vi stolta över att AstraZeneca sedan 2010 är en global samarbetspartner till Plan International och deltar i vår kampanj som ger flickor runt om i världen möjligheten att inta ledande positioner. 

Läs mer om samarbetet med AstraZeneca

Flicka som målar likamedtecken på kinden

Monki – en stark röst för flickors rättigheter

Varumärket Monki arbetar aktivt för jämställdhet och unga kvinnors rättigheter. I sina butiker och kommunikationskanaler uppmärksammar de ämnen som är viktiga för flickor och unga kvinnor i dag. Tillsammans med Plan International har de arbetat för flickors lika villkor sedan 2013.

Läs mer om samarbetet med Monki

Desenio engagerar sig under 8 mars

Frågor som rör kvinnors och flickors rättigheter och möjligheten till konstnärlig frihet och kreativitet ligger nära Desenios hjärta, varför de också valt att bli partner till Plan International. Den 8 mars på Internationella kvinnodagen hyllar Desenio konstnärliga uttryck som en symbol för självständighet och frihet, en frihet som inte alla kvinnor än har. En kampanj till förmån för Plan International arbete för flickors lika villkor.

Läs mer om Desenios kampanj

Dåderman gör skillnad för världens flickor

Genom att låta företaget vara med och finansiera ett av Plan Internationals projekt känner Robert och Karolina Dåderman att de är med och gör skillnad.
“Det har känts jättebra att se att det vi bidrar till faktiskt ger resultat”, säger Karolina Dåderman.

Läs mer om hur Dåderman gör skillnad