Bli fadder

Telefontider givarservice:

Måndag–torsdag 10.00–15.00
Lunchstängt alla dagar 12.00–13.00

Box 92150, 120 08 STOCKHOLM
Org.nr. 802404-9150
ID ideell organisation: 802404-9150

Tillsammans för barn och unga

Med våra företagspartner har vi åstadkommit långsiktiga förändringar för hundratusentals barn och unga i några av världens allra mest utsatta områden. Här kan du läsa om några exempel på vad vi har gjort tillsammans.

Samarbetet med ACCENTURE

som skapade 12 000 jobb i Uganda

Tillsammans med det globala konsultföretaget Accenture, lokala företag i Uganda och med stöd från Sida startades projektet A Working Future, med målet att skapa nya arbetstillfällen för unga på Ugandas Landsbygd. Resultatet blev överväldigande. 12 000 ungdomar skaffade sig egen försörjning och fick på vägen både självförtroende och framtidstro.

Läs mer om projektet

Monki – en stark röst för flickors rättigheter

Varumärket Monki arbetar aktivt för jämställdhet och unga kvinnors rättigheter. I sina butiker och kommunikationskanaler uppmärksammar de ämnen som är viktiga för flickor och unga kvinnor i dag. Tillsammans med Plan International har de arbetat för flickors lika villkor sedan 2013.

Läs mer om samarbetet

Dåderman gör skillnad för världens flickor

Genom att låta företaget vara med och finansiera ett av Plan Internationals projekt känner Robert och Karolina Dåderman att de är med och gör skillnad.
– Det har känts jättebra att se att det vi bidrar till faktiskt ger resultat, säger Karolina Dåderman.

Läs mer om projektet

NCC gav 250 000 kr i julgåva

till Plan International

Julen 2017 bestämde sig NCC för att årets julgåva, som i vanliga fall gick till medarbetare och affärspartners, skulle gå till tre organisationer som på olika sätt arbetade med att stödja barn i utsatta situationer. Medarbetarna fick välja hur pengarna skulle fördelas och Plan International fick ta emot 250 000 kr som går till skolstipendier för flickor i några av Guatemalas fattigaste regioner.

Läs mer om projektet

Tillbaka till företagssidan.